Онлайн магазин www.beepdiecast.com информира свойте клиенти , че съгласно чл.55 от Закона за защита на потребителите,имат право да откажат получената от тях стока в срок от 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условия че продукта е:

  • в оригиналният си вид и качествени характеристики,със запазена оригинална опаковка и етикет.
  • без следи от употреба /скъсване , надраскване , счупване / .
  • придружен от оригиналните документи, издадени от ЕТ ЕМ-ДИ -Мариела Атанасова / касов бон , фактура / получени заедно с поръчката.

Заявка за връщане на стоки се подава писмено в свободен формат,или може да се изтегли електронния образец на формуляра прикачен по долу, тази заявка трябва да бъде подадена на електронния адрес за кореспонденция shopcarmodels@gmail.com в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на приемане на доставката.

Задължително трябва да посочите банкова сметка на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума

Суми по рекламации или по сила упражняване правото на отказ от стока се възстановяват САМО по банков път след получаване на върнатия продукт

Сумата ще бъде възстановена в срок от 14 работни дни,считчно от датата на която потребителят писмено е упражнил правото си да се откаже и е върнал своевременно отказания артукул на доставчика.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия;

  • доставената стока явно не съответства на заявената
  • цената , която трябва да заплати , не съответства на дължимата ВНИМАНИЕ
  • Стоката трябва да бъде адресирана /изпратена или доставена / до гр.София ул. Екзарх Йосиф 2 ЕТ ЕМ-ДИ- Мариела Атанасова за Електронен магазин като НЕ се приемат обратни пратки с наложен платеж
  • Придружена от оригинални документи / фактура , касов бон /
  • Транспортните разходи по връщане, замяна и или рекламация на стоки по желание на клиента се поемат само от него.

Ако не бъде спазено някое от горепосочените условия, искане за рекламация / замяна или връщане на стока няма да бъде разглеждано!