Out of Stock

HELLO KITTY 1 КОЛЕКЦИОНЕРСКА ФИГУРКА 5 см

16.00лв.

LOGO JADA TOYS

– Умалена  колекционерска хоби  фигурка 5 см

– Състав : метал 

– Не се препоръчва за лица под 8  години

продаден

HELLO KITTY 1 КОЛЕКЦИОНЕРСКА ФИГУРКА  5 см